Підлогова Акустика. Bowers&Wilkins 703 S2 Satin White

Bowers&Wilkins
BW703S2SW
192030,00
грн.
Акустична система B&W 703 S2 використовує новітні технології, які запозичені у старшій лінійці 800 Series Diamond. Зі слів Bowers & Wilkins, вона наповнює звучанням навіть приміщення, великі за площею. Забезпечує звук, максимально наближений до студійної якості. Трисмуговий спікер B&W 703 S2 займає середнє положення серед підлогових моделей нової серії 700, що змінила популярну CM-лінійку.

Напільнику B&W 703 S2 дістався твітер непростої конструкції, який був створений спеціально для 700-ої серії та обладнаний карбоновою купольною мембраною. Такий високочастотник має більш високі характеристики порівняно з ВЧ-випромінювачами, які використовувались раніше. Частота першого резонансу даного твітера зміщена аж до 47 кГц. Акустика з таким випромінювачем може повністю розкрити можливості записів у Hi-Res-форматі та надати чітке та ясне звучання.

Драйвер замість звичайного кевларового дифузора має жорстку діафрагму Continuum (як у моделей серії 800 Series Diamond), зі спеціальним покриттям. Завдяки Continuum більш ефективно контролюються резонанси та забезпечується в результаті більш відкриті та нейтральні середні частоти. Драйвер обладнаний фіксованим FST-підвісом, який допомагає мінімізувати час відгуку. Динамік механічно розв'язаний з лицьовою панеллю, кріпиться завдяки стрижню та пружині до тильного боку корпусу. Це дозволяє суттєво зменшити негативний вплив вібрацій на середню смугу частот.

Пара 165-міліметрових НЧ-випромінювачів відповідають за баси. Їх дифузори мають розрахований завдяки сучасним методам комп'ютерного моделювання профіль Aerofoil. Відповідно до технології Aerofoil у найбільш критичних місцях товщина мембрани збільшена. Це зменшує ризик появи вигинів та деформацій. В результаті підвищується незламність та жорсткість дифузора, а також забезпечуються більш глибокі та динамічні НЧ.

Модель B&W 703 S2 має акустично-інертний корпус, який виконано у елегантному дизайнерському стилі. Виведений в тил колонки круглий порт фазоінвертора Flowport усуває турбулентність повітряного потоку, що виходить, і цим знижуються шуми. З метою підвищення стійкості до корпусу кріпиться опорна плита, в яку вкручуються ніжки з гумовими наконечниками або шпильками. Є чотири гвинтові клеми, за допомогою яких можна організувати двокабельне підключення. Акустична система доступна у трьох версіях обробки на ваш вибір.

Потужність, Вт: 200

Опір, Om: 8

Динаміки: 4

Кількість смуг: 3

Частотний діапазон, Гц: 30-33000

Чутливість, дБ: 89

Оздоблення: шпон дерево

Габарити: 1025 х 320 х 370 мм

Вага: 25 кг

Популярні товари
Click to order