Полична Акустика. Bowers&Wilkins 706 S2 Satin White

Bowers&Wilkins
BW706S2SW
81030,00
грн.
Двосмугова акустична система B&W 706 S2 займає друге місце серед поличкових спікерів, які входять до 700-ої серії, які виникли після CM-лінійки. В акустиці використовуються деякі новітні технічні рішення, які запозичили у легендарної High End серії 800 Series Diamond.

Спеціально для 700-ої лінійки був створений твітер, який і отримала модель B&W 706 S2. Його головною особливістю є карбонова купольна мембрана, форму якої відточували роками. Мембрана відрізняється чудовою жорсткістю, надійним демпфуванням та має малу вагу. Частота першого резонансу зсунута до межі 47 кГц, а це дуже хороший показник. На думку B&W, цей твітер на голову вище випромінювачів з подвійними алюмінієвими куполами, які використовувалися раніше. Такий ВЧ-динамік без будь-яких труднощів справляється з відтворенням форматів Hi-Res-аудіо, з його допомогою ви отримуєте чистий, деталізований та природний звук. До цього, він щн має широкий діапазон частот з високою верхньою межею.

Поличкова акустика обладнана 165 мм СЧ/НЧ-драйвером. Такий же динамік вбудований у старшій моделі 705 S2. Тут використовується дифузор Continuum, який чудово проявив себе в серії 800 Series Diamond. Як матеріал для дифузора, використовується особливий тканий композит, що має спеціальне покриття, замість традиційного кевлару. Завдяки такому жорсткому та міцному матеріалу забезпечено потрібний рівень контролю над резонансами, що у результаті проявляється у більш відкритій та нейтральній звуковій подачі.

Труба фазоінвертора Flowport забезпечує мінімальний рівень шуму. Вона виведена в тил колонки, має багато спеціальних заглиблень, які перешкоджають виникненню турбулентності.

Корпус B&W 706 S2 має класичний прямокутний дизайн, та відрізняється чудовим демпфуванням. Виробник пропонує три варіанти обробки, тому акустична система може ідеально доповнити ваш інтер'єр будь-якого дизайну. Завдяки наявності двох пар гвинтових терміналів стає доступною організація двопровідного підключення.

Щоб мати можливість повністю розкрити можливості B&W 706 S2 рекомендовано використовувати спеціальні стійки, які доступні за окрему плату.

Компанія B&W акцентує, що завдяки порівняно великому СЧ/НЧ-динаміку ця акустична система зможе озвучити навіть досить просторі кімнати, забезпечуючи при цьому деталізоване, музичне та реалістичне звучання з широкою об'ємною сценою.

Потужність, Вт: 120

Опір, Om: 8

Динаміки: 2

Кількість смуг: 2

Частотний діапазон, Гц: 45-33000

Чутливість, дБ: 88

Габарити: 340 х 200 х 285 мм

Вага: 8 кг

Популярні товари
Click to order