Підлогова акустика. Yamaha NS-777 Black

Yamaha
WB38850
41579,00
грн.
Акустика для домашнього кінотеатру Yamaha NS-777 Black була створена по-справжньому досвідченим виробником, японською компанією Yamaha, колонки якої славляться якістю, надійністю і найголовніше - неймовірно високим рівнем звуку. Про історію даного концерну і про багатий досвід, який стоїть за її плечима можна говорити дуже довго. Але ми розглянемо, чому саме колонки Yamaha NS-777, так заслуговують вашої уваги.
Зовнішній вигляд
Якщо ви прийміть рішення купити акустичну систему від Yamaha, то відразу помітите елегантність її зовнішнього вигляду, над яким працювали кращі дизайнери, які, незважаючи на масивні габарити даної колонки, все одно змогли зробити її зовнішній вигляд таким, що підходить під будь-який домашній інтер'єр. Також досить складно не помітити жорсткість корпусу і його міцність, для досягнення яких корпус був укріплений зсередини спеціальними стяжками. Ці та інші конструкції, які встановлені всередині корпусу, повністю усувають всі перешкоди, вібрації і резонанси під час програвання мелодій.
Особливості
Але не тільки стабільністю і прекрасним зовнішнім виглядом відрізняється дана аудіосистема, адже завдяки вдосконаленим мембран власного виробництва, компанії Yamaha вдалося досягти абсолютно нового рівня середніх і низьких частот. Ці нові мембрани, що працюють в парі з найпотужнішими твітерами, створюють просто приголомшливий бас, який занурює вас в глибоку атмосферу музичного твору. До того ж, відгуки тих, хто вирішив купити Yamaha NS-777 говорять про те, що бас не просто бездумно кричить, як це часто буває у конкурентів. Він дивує своєю детальністю і точністю, чого не зустрінеш у інших колонок.
Виходячи з усіх перерахованих вище переваг, ми можемо сміливо рекомендувати купити колонки Yamaha NS-777 саме від компанії Yamaha, адже жоден найближчий конкурент не зможе подарувати вам настільки неймовірні відчуття.

Потужність, Вт: 250

Опір, Om: 6

Кількість смуг: 3

Частотний діапазон, Гц: 30-35000

Чутливість, дБ: 89

Колір: Чорний

Габарити: 1100 x 276 x 390

Вага: 24,4 кг

Популярні товари
Click to order