Підлогова акустика. Yamaha NS-555 Black

Yamaha
WB39170
35279,00
грн.
На сучасному музичному ринку зараз впевнено лідирує підлогова акустика, причому з цим згодні не тільки звичайні любителі музики, а й досвідчені меломани, які були свідками багато чого в даній галузі. Однак, як і в будь-який інший ніші, музична гілка теж має велику кількість продуктів, серед яких, буває досить складно знайти щось якісне. У подібних випадках клієнту необхідно звернутися до експертів. У більшості випадків вони рекомендують вам купити колонки Yamaha NS-555, які отримали високі оцінки в музичних колах, і до того ж не дарма.
На дані колонки Yamaha варто звернути увагу, наприклад через їх продуману монолітну конструкцію корпусу, яка вийшла досить міцною і надійною в порівнянні з найближчими конкурентами. Сам же корпус був зроблений з листів МДФ преміальної якості.
Особливості
Тим не менш, найважливішою частиною даних колонок є їх звукові якості, ключову роль в яких грає детальність і чистота звуку на всіх частотах, яка помітна з перших секунд прослуховування. Така доскональність в звучанні акустики Yamaha ns-555 досягається завдяки новій цифровій трьохсмуговій схемі, яка встановлена ​​в даному сімействі колонок. До того ж, важливу роль відіграє і випромінювач, який отримав рупор нової технології, і був проведений спеціально на замовлення. А завдяки потужним низькочастотним динамікам, які працюють в повному тандемі з фазоінверторами - вдається досягти ще й детального, глибокого баса.   
Виходячи з усіх перерахованих вище переваг даних колонок, ми можемо сміливо рекомендувати їх як для досвідчених меломанів, так і для простих любителів якісної музики. Адже якщо ви зважитеся купити Yamaha NS-555 Black, то зможете зануритися в неперевершений світ музичної насолоди, який принесе вам гору нових емоцій.

Потужність, Вт: 200

Опір, Om: 6

Кількість смуг: 3

Частотний діапазон, Гц: 35-35000

Чутливість, дБ: 88

Колір: Чорний

Габарити: 980 x 222 x 345

Вага: 20 кг

Популярні товари
Click to order