Підлогова акустика Paradigm Monitor SE 3000F White

Paradigm
PRDGMMSE3000FW
33040,00
грн.
Paradigm Monitor SE 3000F - це фазоінверторного типу фронтальна підлогова пара, трисмугова, для Hi-Fi стерео системи та домашнього кінотеатру.

Відмінної якості акустична підлогова система Paradigm Monitor SE 3000F з яскравим та енергійним звучанням дуже легко справляється з високоінформативною музикою, яка для більшості колонок Hi-Fi класу в даному ціновому діапазоні може бути складною для відтворення. Це, наприклад, симфонічна музика з великою кількістю різноманітних музичних інструментів, оркестри, концерти, популярна естрада, класичні твори і навіть важкий рок (Hard Rock & Heavy Metal). Звичайно, для такої акустики якісно відтворити Рок-н-Ролл, Блюз або Джаз, а тим паче, одноінструментальні або вокальні музичні композиції, а також динамічний кінотеатральний екшн-звук, що швидко змінюється, не створить ніякої складності.

Фішка акустики Paradigm Monitor SE Series у надлегких та жорстких, динамічних дифузорах динаміків власної розробки та виробництва. Дослідницька лабораторія Paradigm спільно з національною науково-дослідною радою Канади у м. Оттава проводять дослідження в галузі акустики протягом понад 20 років. Крім того, Paradigm має найбільший аудіо-випробувальний центр у Канаді на території власного заводу в Торонто.

Обираючи акустичне обладнання, важливо грамотно скласти технічне завдання, розумітися у особливостях роботи того чи іншого аудіо/відео обладнання, зробити аналіз всіх пропозиції на ринку і визначитися з марками та моделями техніки, які добре узгоджені за музичними та технічними параметрами один з одним. З таким підходом, пошук максимально толерантного обладнання звузиться до декількох моделей.

Акустична система Paradigm Monitor SE 3000F має відносно високі музичні властивості. Таким чином, цю акустику рекомендують використовувати не тільки як фронти в домашньому кінотеатрі, але і як стереопару для прослуховування музики в стерео режимі. Ця модель відтворює складну динамічну музичну сцену з неймовірною легкістю. Для цього не потрібно обмежувати її потенціал слабким підсилювачем потужності або АВ-ресивером. Для продуктивної роботи цієї акустичної пари подайте на неї звук із підсилювача з широким динамічним діапазоном та потужним блоком живлення.

Чутливість акустики складає 91 дБ у житловій кімнаті. Це дозволяє використовувати не найвище потужне підсилювальне аудіо-обладнання. Використання унікальних технологій у виробництві твітера дозволили підвищити точність передачі звуку з компенсацією фазових зрушень. Більше того, твітер має водяне феро-магнітне охолодження, а це значно підвищує його продуктивність.

Основні характеристики Paradigm Monitor SE 3000F:
Опис: підлогова, пасивна, фазоінверторного типу
Площа озвучування: від 20 до 29,99 м2
Країна (Головний офіс): Канада
Мінімальна потужність підсилювача: 15 Вт на канал
Максимальна потужність підсилювача: 130 Вт на канал
Кількість смуг: 3
Чутливість: 91 дБ
Частота поділу кросовера: 500 Гц/3000 Гц
Мін. вхідний опір: 4 Ом
Макс. вхідний опір: 8 Ом
Мін. частота відтворення: 55 Гц
Макс. частота відтворення: 21 кГц
Кількість динаміків: 4
Ширина, Висота, Глибина: 230х1004х280 мм
Вага: 15,8 кг
Матеріал: дерево/MDF

Потужність, Вт: 130

Частотний діапазон, Гц: 55-21000

Чутливість, дБ: 91

Колір: Білий

Габарити: 1004 x 230 x 280 мм

Вага: 15,8 кг

Популярні товари
Click to order