Полична акустика Paradigm Premier 200B Satin White

Paradigm
PRDGMP200BSW
67200,00
грн.
Двосмугова акустична система Paradigm Premier 200B. У високоякісному корпусі встановлено 6,5" дюймів драйвер низьких і середніх частот, а також 1" дюймовий твітер. НЧ/СЧ динамік та ВЧ випромінювач мають запатентовані технології, які дійсно покращують звук до 50%.

Для вирівнювання фаз використовуються спеціальні акустичні об'єктиви для середніх та високих частот. Ця технологія називається: PPA TM (Perforated Phase-Aligning). Для компенсації перекручувань дифузора на низьких частотах використовується технологія ART TM (Active Ridge Technology).

Ще одним чудовим рішенням є те, що твітер виконаний із надлегкого тканинного матеріалу у вигляді купола, а котушка охолоджується феромагнітною рідиною, з метою підвищення продуктивності та зносостійкості.

Paradigm Premier 200B має дуже жорсткий, при цьому легкий і динамічний дифузор з карбонового поліпропіленового матеріалу конічної форми з підвісами з термопластичного еластомеру гребінчастої форми. Ця технологія здатна збільшувати хід дифузора, компенсуючи вигинання матеріалу, а тим самим аномалії звуку. При цьому глибокий хід дифузора підвищує вихідну потужність на низьких частотах до +3 дБ. Матеріал, який використаний тут, підвищує надійність роботи динаміка на довгі роки, маючи мінімальну деградацію.

Три основні кольори обробки корпусу (чорний, білий та темно-коричневий) будуть ідеально доповнювати будь-який інтер'єр. Корпуси колонок вкриті лаком рояльним багатошаровим, що, окрім сприятливого впливу на звук, привносить преміальний зовнішній вигляд акустиці. Динаміки вкриті чорним грилем (решіткою) з акустично-прозорої радіотехнічної тканини, на магнітах.

Внутрішньокабінетні акустичні кабелі виготовлені з безкисневої монокристалічної міді, а акустичні термінали та перемички (Bi-amping/Bi-wiring) вкриті золотом в 24 карати.

Характеристики Акустичної системи Paradigm Premier 200B:
Опис: полична, пасивна, фазоінверторного типу
Склад комплекту: 2 колонки
Кількість смуг: 2
Мінімальна потужність підсилювача: 15 Вт на канал
Максимальна потужність підсилювача: 130 Вт на канал
Частота поділу кросовера: 2 кГц
Чутливість: 90 дБ
Макс. вхідний опір: 8 Ом
Мін. частота відтворення: 55 Гц
Макс. частота відтворення: 25 кГц
Конструктивні особливості: фазоінвертор
Кількість динаміків: 2
НЧ динамік: 1 х 165 мм, ART TM, PPA TM
ВЧ динамік: 1 х 25 мм, X-PAL TM, PPA TM
Ширина, Висота, Глибина: 198х335х321 мм
Вага: 8,17 кг
Матеріал: дерево/MDF
Вхідні роз'єми: гвинтовий
Місце встановлення: полиця
Країна (Головний офіс): Канада

Потужність, Вт: 130

Частотний діапазон, Гц: 55-25000

Чутливість, дБ: 90

Колір: Білий

Габарити: 335 x 198 x 321мм

Вага: 8,17 кг

Популярні товари
Click to order