Підлогова Акустика. Bowers&Wilkins 702 Signature Datuk Gloss

Bowers&Wilkins
BW702SS2DG
282080,00
грн.
Це старша з існуючих у Bowers & Wilkins систем серії акустики 700 Signature. Модель 702 Signature стала наступною після акустичної системи 702 S2.

Як сказав директор з маркетингу та комунікацій Bowers & Wilkins Енді Керр (Andy Kerr), удосконалення відбулися майже з усіма компонентами системи. Колонки B&W 702 Signature, так само як і 702 S2, мають три смуги напільників з направленим назад фазоінвертором. Встановили поліпшений кросовер, який, як і попередній, дозволяє смугове підключення. Кросовер тепер в своєму складі має відбірні конденсатори Mundorf та великі радіатори.

Максимальну увагу приділили тому, щоб були відсутні хвильові поперечні деформації корпусу, які здатні негативно впливати на ясність та чистоту звучання системи. Зараз, корпус твітера, який нагадує кулю, виточується з цільної заготовки на металорізальних верстатах. Разом з цим, він також виконує функцію радіатора охолодження. Як і до цього, корпус твітера механічно розв'язаний з кабінетом, та має кріплення, що демпфує.

На верхній площині кабінету, згідно з головною ідеєю "tweeter on top", розмістився 25-мм карбоновий купольний твітер. За рівнем цей випромінювач розташований між подвійним алюмінієвим куполом, який використовується у моделях 600-ї серії та алмазною мембраною твітерів з акустики 800 Diamond. Компанія гарантує нам, що їм вдалося створити твітер, частота першого резонансу якого близько 47 кГц. Мембрана твітера за свою основу має шар алюмінію, який завтовшки 30 мікрон. Він методом осадження з парової фази закріплений вуглецевим покриттям. Всередині купол посилений кільцем, який повторює його форму, з вуглецю товщиною 300-мікрон. Завдяки такій конструкції гарантується високе співвідношення маса-жорсткість та підвищити стійкість до викривлень звучання.

Модель 702 Signature отримала відомий за вихідним варіантом 150-мм середньочастотний FST динамік Continuum, який має оптимізовану і контрольовану гнучкість дифузора. Його механічна розв'язка з корпусом наділена пружним зв'язком із задньою стінкою корпусу через пружний металевий шток. Каркас цього драйвера був оптимізований методом кінцевих елементів (FEA), зменшення паразитних резонансів було зроблено перерозподіл маси в конструкції.

Три 165-мм басовики обладнані дифузорами Aerofoil змінної товщини, які запозичили у моделей 800 Diamond. Структура дифузорів передбачає використання двох оболонок, простір між якими заповнений спіненим полімером EPS.

Напільники 702 Signature оздоблені глянсовим шпоном чорного дерева Datuk з характерним малюнком, що є неповторним. Екологічні матеріали поставлені з Італії.

Потужність, Вт: 300

Опір, Om: 8

Динаміки: 5

Кількість смуг: 3

Частотний діапазон, Гц: 28-33000

Чутливість, дБ: 90

Оздоблення: шпон дерево

Габарити: 1087 х 200 х 364 мм

Вага: 29,5 кг

Популярні товари
Click to order