Підлогова акустика. Klipsch Cornwall IV Natural Cherry

Klipsch
1067382
418204,00
грн.
Акустична система Cornwall IV Natural Cherry має трьохсмугову конфігурацію, однак в цій моделі встановлений новий средньочастотний випромінювач K-702 в оновленому рупорі Tractrix. Це забезпечило додаткове вирівнювання діаграми спрямованості акустичної системи і розширення зони стереоефекту. Також в колонці працюють рупорний компресійний твітер K-107 з титановою діафрагмою і 15-дюймовий басовий драйвер з дифузором з композитного матеріалу. Klipsch Cornwall IV оснащені новим розділовим фільтром, виконаним з добірних компонентів. Схема фільтра аналогічна тій, яка використовується в топових моделях акустики серії Heritage - Klipschorn і La Scala.

Акустичні системи Klipsch Cornwall IV вагою майже в 45 кг зібрані в добре демпфірованному корпусі, виконаному з MDF. Кабінет має невисоку дерев'яну підставку. Три прямокутних фазоінверторних порта розташовані в нижній частині фронтальної панелі, тому АС можна встановлювати близько до стін і навіть в кутку кімнати. Звідси і назва моделі: corn (в даному випадку це скорочення від слова corner, тобто «кут») і wall ( «стіна»).

Колонки оснащені запатентованим фазоинвертором Tractrix, який відрізняється високою ефективністю і малими шумами. Для підключення до підсилювача призначені дві пари якісних гвинтових клем, змонтованих на алюмінієвій панелі. Робочий частотний діапазон цієї акустики простягається від 34 Гц до 20 кГц, а її чутливість становить рекордні 102 дБ, так що сміливо можна експериментувати в підборі посилення для Klipsch Cornwall IV з ламповими моделями. Фільтри кросовера укомплектовані якісними елементами. Частоти поділу смуг становлять 700 і 5 000 Гц. На тильній панелі кабінету є чотири гвинтові клеми, розташовані в ступінчастому поглибленні

Потужність, Вт: 200

Опір, Om: 8

Кількість смуг: 3

Частотний діапазон, Гц: 34-20000

Чутливість, дБ: 102

Колір: Natural Cherry

Габарити: 966 x 643 x 394 мм

Вага: 44,43 кг

Популярні товари
Click to order