Акустика центрального канала. Bowers & Wilkins HTM6 S2 Anniversary Edition Oak

Bowers&Wilkins
BWHTM6S2AEO
25935,00
грн.
Для того, щоб на базі ювілейної акустики можна було створити закінчену систему домашнього кінотеатру, була створена колонка для центрального каналу Bowers & Wilkins HTM6 S2 Anniversary Edition.

Незважаючи на свої компактні розміри, ця колонка гармонійно звучатиме навіть з підлоговими АС цієї ювілейної серії. На вигляд B&W HTM6 S2 Anniversary Edition також повністю гармонізує з іншими колонками даної лінійки

Акустична система B&W HTM6 S2 Anniversary Edition має класичну для моделей даного класу конфігурацію з двома басовими динаміками та твітером, розташованим між ними. Однак останній розташований ближче до верхньої панелі колонки, щоб зменшити небажане розсіювання звукових хвиль. Якщо ж акустична система буде встановлена ​​на невеликій висоті (наприклад, під екраном), така конфігурація передньої панелі дозволить вирівняти діаграму спрямованості звуку.

B&W HTM6 S2 Anniversary Edition обладнана фірмовим твітером з подвійним демпфованим алюмінієвим куполом (Decoupled Double Dome), таким же, як і решта колонок серії. Навколо захисної сітки твітера є кільце, яке прикрашене написом, що підтверджує ювілейний статус цієї моделі. Твітер навантажений на трубку, що звужується, і має розширений діапазон робочих частот. Басовики в даній колонці мають діаметр 130 мм та обладнані запатентованими дифузорами Continuum. Дана технологія була вперше розроблена для High-End-акустики B&W серії 800 та гарантує дуже чітке та динамічне звучання колонки на середніх частотах та басах.

Акустична система HTM6 S2 Anniversary Edition достатньо компактна, щоб розміститися в зручних місцях вашого будинку та досить потужна, щоб працювати разом із підлоговою 603 S2 Anniversary Edition. Існує також три варіанти обробки акустики.


Потужність, Вт: 120

Опір, Om: 8

Динаміки: 3

Кількість смуг: 2

Частотний діапазон, Гц: 42-33000

Чутливість, дБ: 87

Габарити: 160х 480 х 255 мм

Вага: 7,8 кг

Популярні товари
Click to order