Підлогова акустика. Klipsch Reference Premiere RP-4000F Ebony

Klipsch
1065917
38458,00
грн.
Колонки Klipsch Reference Premiere RP-4000F Ebony
Досить витрачати сили на пошуки. Ми знайшли для вас самі кращі колонки -Klipsch Reference Premiere RP-4000F Ebony. Це саме те, що ви шукали. Знайомтеся! 
Особливості:
Супер-компактна акустична система, яку ви полюбите з першого звучання. Відмінно підійде для будинку, офісу, домашнього кінотеатру. У цій моделі, завдяки якісно проробленою технологією, виробникові вдалося направити звук точно на слухача, прибрати шуми і мінімізувати його перевідображення від стін кімнати. В результаті акустика забезпечує кристально чистий і якісний звук. Ці аудіо колонки прекрасно вписуються в будь-який інтер'єр. Ніякі акустичні системи не зрівняються з лаконічністю дизайну цих колонок. Плівкова обробка в точності повторює деревну текстуру.  Нові подряпини з цією моделлю не проблема: стінки Premiere RP-4000F покриті вінілом, що запобігає їх появу. У комплект так само входить магнітна сітка, для того, щоб приховати динамік. Литі алюмінієві ніжки дають можливість комфортно переставляти аудіо колонки по кімнаті і робить їх більш стійкими.
Внутрішня складова і звук:
Діафрагмовий високочастотний LTS динамік з титану і 4-дюймові коничні буфери забезпечують стійкість форми навіть при максимальній високої потужності звуку. Аудіо-колонки охоплюють частоти  37Герц -2500 Герц. Частоти поділів смуг 1500 Герц.
Ці, а також інші підлогові колонки, купити можна в інтернет-магазині нашої компанії. У нас величезний асортимент якісної техніки, яка відповідає критерію ціна-якість. Ми гарантуємо вам якісне обслуговування і консультацію на вищому рівні. Доставимо ваші колонки в будь-яке зручне місце і час. Якщо ви зважитеся купити Klipsch Reference Premiere RP-4000F Ebony, точно не пошкодуєте.


Потужність, Вт: 180

Опір, Om: 8

Кількість смуг: 2 1/2

Частотний діапазон, Гц: 37-25000

Чутливість, дБ: 95

Колір: Ebony

Габарити: 867 x 189 x 306 мм

Вага: 13,1 кг

Популярні товари
Click to order