Підлогова акустика. Sonus Faber Lumina III Walnut

Sonus Faber
DIF353WFI
83999,00
грн.
Sonus Faber Lumina - означають розкіш, відчуття цінних миттєвостей, відкриття вишуканих деталей і розуміння дійсно актуальних речей. Цей факт символізує наше прагнення забезпечити розкішне звучання музики в будинку, чому сприяють наші давні традиції використання вишуканих матеріалів і високої майстерності у виготовленні.

Дві другі букви відображають мінімалізм. Принцип мінімалізму безпосередньо відображає суть нових колонок, які були ретельно сконструйовані і виготовлені в поєднанні з ідеєю "краще менше, та краще". Нова колекція поєднує в собі фундаментальні цінності Sonus Faber і кращі матеріали, які уособлюють бренд, такі, як натуральна багатошарова деревина і шкіра. Все це об'єднує їх з неймовірною якістю відтворення і здається на перший погляд простим, але тим не менш приголомшливим дизайном. Простота залишається центральним елементом індивідуальності колекції завдяки легкості установки, доступною ціною і відмінним звуковим характеристикам - надаючи можливість насолодитися справжнім звучанням Sonus faber кожній людині. 
Корпус колонок, які входять в колекцію має ідеальну прямокутну форму - дизайнерський відділ Sonus Faber виконав цей мінімалістичний дизайн, щоб підкреслити якість використовуваних матеріалів. Пропорції корпусу були опрацьовані самим досконалим чином, щоб гарантувати точні обсяги для відтворення звуку і компактність для зручності установки.

Багатошарове дерево і натуральний шпон передній панелі колонки Lumina доступні в оздобленні знакових колонках преміум класу, і включають горіх і венге, обидва в матовому виконанні зі вставками з клена, а також третій варіант з обробкою в чорному рояльному лаку. Всі інші поверхні колонки вручну обтягнуті легендарної чорною шкірою. Хромовані кільця навколо динаміків підкреслюють форми і пропорції і надають яскравість передній панелі, підкреслюючи характер звучання Sonus Faber. Колонки Lumina також забезпечені двома парами нікельованих клем, що дозволяє вдосконалити систему за допомогою двухпроводного підключення або двоканального посилення. Кросовери в Lumina використовують спеціально розроблені високоякісні конденсатори виготовлені під маркою Sonus Faber.
Нарешті, останні дві букви уособлюють природнє відтворення звуку і Голоси Sonus Faber. Електроакустична конструкція колонок Lumina націлена на вирішення, створені для сучасного способу життя і різних місць прослуховування, без шкоди для якості відтворення. Багатоканальні системи і мультимедійні рішення ідеально підходять для акустичних систем Lumina, пропонуючи відмінне звучання в приміщенні, де слухач може насолодитися захоплюючим і автентичним відчуттям в будь-якому місці кімнати. Завдяки оновленим технологіям колонки Lumina неймовірно легко розміщуються і відмінно звучать, де б вони не знаходилися - навіть поруч із задньою стіною або на книжковій полиці. Принадність нової колекції Lumina полягає в тому, що їх можна розмістити практично в будь-якому місці, і при цьому вони будуть мати чудову якість звуку.

При розробці серії Sonus Faber Lumina в компанії не пішли на компроміси заради собівартості і наділили колонки основними технічними рішеннями, які і складають фірмове ноу-хау. Перш за все, це знайомий 29-мм купольний твітер з шовку з лаковим покриттям і технологією DAD (Damped Apex Dome). Нагадаємо, що купол в найвищій точці задемпфирован металевої аркою - це дозволяє усунути протифазні спотворення, зберігши широку дисперсію і звуковий тиск на високих частотах.
Як і у ряду старших моделей, середньо- і низькочастотні динаміки виготовлені по спеціальним замовленням німецькою фірмою DKM. Окремо розроблений для полочніків 120-мм дифузор СЧ-випромінювачів, так само як і знайомі по серії Sonetto 150-мм среднечастотники, зроблені з декількох видів целюлози і натуральних волокон, які висушуються природним шляхом на відкритому повітрі. Спеціально для серії Lumina були розроблені і паперові 150-мм НЧ-дифузори, розташовані по дві пари в підлогових колонках. Як і у всіх моделях компанії, в новій серії застосовуються кросовери з патентованою схемою Paracross topology, яка допомагає ефективно нівелювати фазовий зсув між динаміками.

Порти фазінверторов надають додаткову універсальність всьому модельному ряду і розміщені на лицьовій стороні поличних колонок, а також колонці центрального каналу і порти, спрямовані вниз у підлогових колонок. Завдяки такому рішенню колонки Lumina значно менш чутливі до розміщення, забезпечуючи високу якість звуку навіть при безпосередній близькості з задньою стіною або при встановленні на книжкову полицю. Краса акустичних систем Sonus Faber Lumina полягає в тому, що ви можете розмістити їх де хочете і зможете насолодитися чудовим дизайном данної АС. Стінки корпусів колонок виготовлені з MDF і обтягнуті шкірою. Фронтальна панель виконана з жорсткої фанери (як стверджується, зібраної з якісних натуральних сортів дерева), причому дизайнери виставили це напоказ - мовляв, нічого особистого, задані характеристики корпусу понад усе, але при цьому лицьова частина оброблена натуральним шпоном. Вийшло, ніби аристократ з парламенту одягнувся трохи демократичніше для зустрічі з виборцями. Колекція Lumina доступна в трьох варіантах оздлблення: горіх, венге і чорний рояльний лак.
Нова акустика Sonus Faber Lumina зроблена меломанами для меломанів, і її творці сподіваються, що ви забудете про суєтні цифри вимірювань (і ціннику на додачу), як тільки зазвучить музика. Ми переконалися, що це можливо, але магія найкраще спрацьовує в близьких до ідеальних умов - з дуже якісними компонентами і в акустично підготовленому приміщенні.

Потужність, Вт: 250

Опір, Om: 4

Кількість смуг: 3

Частотний діапазон, Гц: 40-24000

Чутливість, дБ: 89

Колір: Walnut

Габарити: 89 x 228 x 277,7 мм

Вага: 15,9 кг

Популярні товари
Click to order