Акустика центрального каналу Paradigm Monitor SE 2000С White

Paradigm
PRDGMMSE2000CW
10680,00
грн.
Нові стильні та за доступною ціною монітори серії SE являються ідеальним введенням у світ високоякісного звуку. Безсумнівно, вона обладнана найновішими технологіями, які можна знайти тільки в гучномовцях, вартість яких, набагато дорожча. Але ще важливішим є те, що нова серія Monitor SE - це частина сімейства високопродуктивних динаміків Paradigm і, як і всі динаміки Paradigm, спроєктована так, щоб змінити те, як ви думаєте та відчуваєте розваги.

У гучномовцях Monitor SE використовуються фундаментальні дослідження Paradigm у галузі науки про звук. Дослідження, яке було проведене Paradigm спільно з Канадською національною дослідницькою радою, та призвело до появи багатьох інноваційних матеріалів і запатентованих аудіотехнологій, що використовуються у динаміках Paradigm.

Paradigm Monitor SE 2000С забезпечують реалістичне музичне виконання та захоплюючі ефекти у будь-якому просторі для прослуховування.

Ексклюзивний дизайн купольних твітерів X-PAL (із чистого алюмінію із запатентованою перфорованою лінзою з вирівнюванням фаз) блокує широкий діапазон частот, які не збігаються по фазі, що збільшує та згладжує вихідний сигнал, не забарвлюючи цим самим звук.

Фірмова технологія PPA Lens – візуально приголомшлива та функціональна, вона покращує продуктивність, а також захищає високочастотний динамік від пошкоджень.

Високопродуктивні поліпропіленові конуси з мінеральним наповненням та перевернутими пилкозахисними ковпачками легкі та жорсткі. Оточення Downroll надає їм чистого, стриманого вигляду.

Красиві корпуси колонок Monitor SE з їх європейським дизайном та оздобленням доповнюють найстильніший на сьогоднішній день декор. Кожна модель доступна у глянсовому білому або матовому чорному кольорі.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
Тип акустичної системи: Центральний канал
Опис: полична, пасивна, фазоінверторного типу
Площа озвучування: від 20 до 29,99 м2
Склад комплекту: 1 колонка
Країна (Головний офіс): Канада
Мінімальна потужність підсилювача: 15 Вт на канал
Максимальна потужність підсилювача: 100 Вт на канал
Кількість смужок: 2
Чутливість: 93 дБ
Частота поділу кроссовера: 500 Гц/3000 Гц
Мін. вхідний опір: 4 Ом
Макс. вхідний опір: 8 Ом
Мін. частота відтворення: 65 Гц
Макс. частота відтворення: 21 кГц
Кількість динаміків: 3
Ширина, висота, глибина: 500х183х280 мм
Вес: 8,6 кг
Матеріал: дерево/MDF

Потужність: 100 Вт

Частотний діапазон, Гц: 65-21000

Чутливість, дБ: 93

Колір: Білий

Габарити: 183 x 500 x 280 мм

Вага: 8,6 кг

Популярні товари
Click to order