Підлогова акустика. Sonus Faber Olympica III graphite

Sonus Faber
S00045
434691,00
грн.
Sonus Faber OLYMPICA III Graphite - 3-смуговий. В основі 29-мм твітера 29XTR2 лежить синтез технологій купольного твітера і кільцевого твітера DAD (Damped Apex Dome). Металева дуга над твитером містить демпфуючу прокладку зі зворотного боку, яка торкаэться самої верхньої точки купола твітера, тим самим наближаючи режим роботи твітера до кільцевого варіанту і заодно зменшуючи паразитні резонанси самого купола. Лінійність руху мембрани забезпечується новоїю неодимовою магнітною системою. Лінійною динамікою володіє також і 150-мм СЧ-динамік M15XTR завдяки магнітній системі з трьома кільцями Келлога / Гоеллера. Дифузор динаміка виготовляється з суміші паперу, капока, кенафа і інших натуральних волокон за допомогою висушування на відкритому повітрі без пресування. Для кращого демпфірування внутрішніх резонансів дифузора, його покривають в'язким прозорим складом. Звукова котушка намотана алюмінієвим дротом з мідним покриттям CCAW, що поєднує малий опір з легкою вагою. Динамік низьких частот W18XTR є спадкоємцем випромінювача, використаного в колонках Aida. Дифузор динаміка є сендвіч з міцної синтаксичної піни і обробленого паперу. Длинноходна магнітна система з контролем вихрових струмів, забезпечує високу і лінійну віддачу динаміка. Трьосмуговий діапазон частот звукових моніторів становить від 35 до 30000 Гц з частотами кросовера в точках 250 Гц і 2.5 кГц.     
Корпус системи Sonus Faber OLYMPICA III Graphite зібраний з натурального горіхового дерева. Форму ліри компанія вже використовувала неодноразово в своїх лінійках, але в нашому випадку це асиметрична ліра. Асиметрія допомагає боротися з внутрішніми резонансами та перевідбиваннями звуку від стінок колонки. Несиметричність обіграна дуже цікаво. З однієї зі сторін корпусу залишена вертикальна щілина на всю висоту колонки. Щілина плавно і майже непомітно йде уздовж стінки всередину, а видима смужка внутрішньої стінки оброблена симпатичними металевими гратами. Ця щілина грає роль порту фазоінвертора. До речі, оскільки корпус несиметричний, то і стереопара збирається з дзеркального виконання колонок. Передня панель, задня частина колонки і верхня кришка акустики оброблені натуральною шкірою чорного кольору.   
Грилі з гумових ниток в тканинній оплітці носять скоріше декоративний характер і не здатні захистити динаміки від механічного впливу.

Потужність, Вт: 300

Опір, Om: 4

Кількість смуг: 3

Частотний діапазон, Гц: 35-30000

Чутливість, дБ: 90

Колір: Graphite

Габарити: 1114 x 403 x 508

Вага: 36 кг

Популярні товари
Click to order