Акустика центрального канала Bowers&Wilkins HTM81 D4 White

Bowers&Wilkins
BWHTM81D4W
399440,00
грн.
Акустична система центрального каналу HTM81 D4. Це потужна колонка, яка має масштабність і повноважність середніх частот, для ідеальної відповідності якості звуку фронтальних партнерів. Найбільша центральна акустична система створена для роботи з 801 D4 та 802 D4.

Центральний канал, безумовно найважливіший у домашньому кінотеатрі – і HTM81 D4 має чудовий список передових технологій, з метою посилити свою вагомість. У тому числі, твітер знаходиться нагорі у масивному корпусі, СЧ-динамік з дифузором Continuum™ та два 200-мм (8in ) басових драйвера з дифузорами Aerofoil™.

Профіль Aerofoil басового дифузора залишається ідеальним вирішенням проблеми, коли поєднується мала маса, виняткова жорсткість та визначна точність, завдяки карбоновій оболонці та спіненій серцевині зі змінним профілем. Тепер ще додано антирезонансний ковпачок для зниження спотворень та для ще більш чистого басу. За словами розробників, це одне з найважливіших досягнень за останні 20 років - надтвердий, надзвичайно точний твітер з алмазним куполом.

У HTM81 D4 два басові Aerofoil драйвери, які встановлені в двох масивних алюмінієвих оправах. Кожна з них прикріплена в алюмінієвій пластині, приєднаної до жорсткої частини вигнутого корпусу. Ці жорсткі деталі забезпечують ідеальне механічне розміщення басових потужних драйверів.

BOWERS & WILKINS для початку ставлять собі задачу, досліджують її, вникають в неї, а потім піддають еволюції. Вони використовують комп'ютерне моделювання вивчення кожного аспекту конструкції. BOWERS & WILKINS - це набір інновацій в кожній моделі.

Потужність, Вт: 500

Опір, Om: 8

Динаміки: 4

Кількість смуг: 3

Частотний діапазон, Гц: 20-35000

Чутливість, дБ: 90

Оздоблення: шпон дерево

Габарити: 334 х 847 х 371 мм

Вага: 32,2 кг

Популярні товари
Click to order