Підлогова акустика. Klipsch Reference Premiere RP-8000F Ebony

Klipsch
1065795
56299,00
грн.
70980,00
грн.
Це кращий вибір справжніх любителів хорошого звуку.
Особливості
Багато товарів Reference Premiere вже запали в душу щасливим власникам колонок. 5.1 акустика створена для того, щоб своїм ідеальним звучанням показати вам, що таке справжній чистий звук. Це те, що потрібно для відпочинку з друзями, або просто домашньої насолоди.
Щоб відтворювати високі частоти розробник зробив наголос на компресійний дюймовий твітер з досить легкою титановою мембраною. Фронтальна частина зроблена з силікону, що і робить резонанс мінімальним. Саме в klipsch reference premiere rp 8000f завдяки якісно проробленою технологією, виробникові вдалося направити звук точно на слухача, прибрати шуми і мінімізувати його перевідображення від стін кімнати. В результаті акустика забезпечує потужний, чистий і якісний звук. Варто звернути увагу на зовнішній вигляд техніки. Ця акустика стане відмінним доповненням до дизайну вашого будинку. А вінілове оздоблення знизить до мінімуму появу нових подряпин. 
Звучання і внутрішня складова: 
Купити акустику Klipsch -станет одним з кращих рішень. Чого тільки варта потужність в 150 Вт і чутливість 98 дБ. Акустика вловлює частоти 32ГЦ -25000 Гц, що робить звук ідеально чистим. Завдяки литим алюмінієвим ніжкам стійкість конструкції збільшується. 
Де купити акустичну систему: 
У нашому інтернет-магазині ви зможете купити колонки для будинку за найкращою ціною. Ми гарантуємо вам обслуговування на вищому рівні і повну консультацію по експлуатації акустики. Доставимо вашу покупку в будь-який зручний місце і час.

Потужність, Вт: 250

Опір, Om: 8

Кількість смуг: 2 1/2

Частотний діапазон, Гц: 32-25000

Чутливість, дБ: 98

Колір: Ebony

Габарити: 1095 x 277 x 446 мм

Вага: 27,2 кг

Популярні товари
Click to order