Полична акустика Audiovector QR 1 Black Piano

Audiovector
AVQR1BP
48600,00
грн.
Двосмугова пасивна полична акустика Audiovector QR1 забезпечує деталізовані і виразні високі частоти, в той час як глибокий бас з притаманною йому динамікою розкриває ідею кожної композиції. Зріз кросовера у даній моделі має частоту 3 кГц. Частотний діапазон акустики досить широкий, починаючи зі значення 45 Гц і закінчуючи показником 45 кГц.

Цільний шматок авіаційного алюмінію був використаний при виготовленні накладки фронтальної панелі колонок. Її колір – Tungsten Titanium Grey. Стрічковий твітер відрізняється наявністю позолоченою накладки, на яку покладено фільтруючі функції за технологією S-Stop. Даний фільтр, який був впроваджений в процесі виробництва моделі – аналог популярних POP-фільтрів з галузі аудіозаписи. Функція розсіює решітки, розташованої перед пискавкою – фільтруючий контроль сибілянтів. Показники чутливості та опору – 87 Дб і 4-8 Ом відповідно.

Виробляючи полочную акустику Audiovector QR1, інженери приділили особливу увагу розробці нової сендвіч-мембрани, яка володіє високою міцністю за рахунок застосування алюмінію і властивостями демпфування (цьому сприяло застосування м'яких матеріалів). У підсумку реалізований тришаровий сендвіч абсолютно не забарвлює аудіо сторонніми призвуками, працює ідентично ідеального поршня в широкому діапазоні.

Новий низькочастотний динамік від компанії Audiovector в моделі поличної акустики QR1 здійснює оптимальні поршневі руху в рамках декількох октав діапазону частот. Будь-які характерні спотворення для драйверів, зроблених з алюмінію або вуглецю, відсутні. Користувач отримує точне й деталізоване звучання; динаміка і музикальність – характерні риси моделі Audiovector QR1.

Потужність, Вт: 150

Частотний діапазон, Гц: 45-45000

Чутливість, дБ: 86

Колір: Piano Black

Габарити: 325 x 190 x 232 мм

Популярні товари
Click to order