Багатофункціональний музичний програвач Cambridge Audio EVO 150

Cambridge Audio
C11225
122999,00
грн.
EVO 150 від Cambridge Audio - це багатофункціональний музичний програвач з чудовим дизайном, який надає доступ до всієї музики світу.
Цей продукт поєднує в собі непідвладний часу дизайн, сучасні технології, можливості потокової передачі музики та неймовірну якість звуку в одному компактному корпусі. Щоб почати прослуховувати музику, вам необхідно лише під'єднати динаміки.
Естетика та мінімалізм
Дизайн EVO150 відрізняється елегантним мінімалізмом та позачасовою естетикою. EVO має красиві бокові панелі з горіхового дерева, які доповнюють чорний корпус з анодованого алюмінію. EVO також поставляється з формованими чорними боковими панелями, виготовленими з Richlite, нового іноваційного матеріалу, зробленого переважно з переробленого паперу. Ви можете замінити бокову панель на ваш смак або у відповідності до стилістики кімнати.
Hi-Fi звук
В EVO 150 використовується революційний підсилювач Hypex NCore класу D, потужністю 150 Вт на канал. Цей підсилювач надає EVO перевагу в чіткості, високому дозволі та відвертої музичності.
Потокова платформа StreamMagic
Вбудована фірмова платформа потокової передачі музики StreamMagic дозволить відчути не тільки зручність потокової передачі музики, але й її чудове звучання. EVO підтримує багато сервісів, такі як TIDAL, Spotify, Apple AirPlay 2, Chromecast, Qobuz. Ви можете слухати музичні файли практично будь-якого формату, в тому числі MQA. Доступний Roon Ready. Для зручності прослуховування музики та керування своїми бібліотеками зі смартфона, планшета або ноутбука є безкоштовний додаток StreamMagic. Простота та легкість керування за допомогою додатку, Bluetooth або вбудований сервіс. Велдикий кольоровий дисплей покаже вам обкладинку альбому, який ви слухаєте.
Гнучкість підключення
На борту EVO є широкий вибір роз'ємів, які дозволять вам розширити вашу систему. Наприклад, ви можете підключити програвач вінілу, CD-програвач або телевізор, під'єднати навушники. Незалежно від джерела, EVO надасть вам найкращий звук.

Характеристики та особливості:
- підсилювач класу D Hypex Ncore
- ЦАП ESS Sabre ES9018K2M
- фонокоректор
- аудіоформати: MQA, ALAC, WAV, FLAC, AIFF, DSD (x256), WMA, MP3, AAC, HE AAC AAC+, OGG Vorbis
- Roon Ready
- Airplay 2
- TIDAL Connect, Spotify Connect & Qobuz built-in
- Chromecast built-in, Internet Radio
- Bluetooth aptX HD in/out
- 3,5 мм вихід для навушників, вихід для сабвуфера
- 2 x ццифрових входи, TV ARC, 1 x аналоговий, MM Phono, USB
- Optional CD Unit
- великий 6.8” РК-дисплей
- 305х305х90 мм
- вага 5,3 кг
Популярні товари
Click to order